www.lapatruace.ro/     Telefon:  0748194208    Scrie-ne:  comenzi@lapatruace.ro

Cauta:    
Categorii
Cravate cu carouri
Cravate cu dungi
Cravate cu model floral
Cravate cu puncte
Cravate monocrom
Ghid de cumparare
Comanda
Livrare
Plata
Informatii
Despre noi
Ce au spus altii
Termeni si conditii
Confidentialitate
Protectia consumatorului
Contact
Articole
Articole noi (0)
Toate articolele (24)
Sfaturi vestimentare (11)
Nodul la cravata (8)
Despre cravate (7)
  Sus » CDS_HEADING_TITLE » Termeni si conditii
Termeni si conditii

Toate preţurile afişate sunt cele finale, conţinând toate taxele impuse de legislaţia în vigoare. Toate echipamentele comercializate sunt noi deţin autorizatii de la organismele reponsabile ale  statulului român şi/sau certificate CE pentru a putea fi utilizate în Uniunea Europeană.
Orice nereguli, reclamaţii sau plângeri vor fi semnalate administraţiei siteului, de luni până vineri, între orele 12-17.

Drepturile de autor

Întregul  conţinut al acestui site (texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date) este proprietatea firmei SC Macranda SRL, sau este afişat cu acordul proprietarului şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul proprietarului a oricăruia din elementele enumerate, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Declinarea responsabilităţii

SC Macranda SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC Macranda SRL încearcă să prezinte cât mai complet produsele comercializate (fotografii, caracteristici tehnice, pret ), dar, datorită volumului mare de produse aflate în baza de date, nu se garantează că descrierea acestora sau că orice alt conţinut al acestui site sunt exacte, complet actualizate sau fără erori. Produsele livrate, pot fi să difere într-o mică măsură faţă de imaginile aflate pe site, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători fără o notificarea prealabilă.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site şi cele pe care le deţineţi, sau urmează sa le achizitionaţi din alte surse, nu fac obiectul responsabilităţii SC Macranda SRL.

Activitatea de comercializare şi distribuţie din oferta site-ului este condiţionată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. SC Macranda SRL nu fi poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare, se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Litigii

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi SC Macranda SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Autentificare client

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Macranda SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă, şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către client, un membru al familiei clientului, ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: prelucrarea comenzilor, livrarea produselor, facturare şi atribuirea unui cont utilizatorului care să ii permită urmărirea situaţiei comenzii, realizarea de comenzi viitoare mai rapide fără a necesita reintroducerea datelor personale, accesul utilizatorului la datele personale pentru modificare sau ştergere.

Clientul nu este obligatsă furnizeze datele cu character personal. Refuzul determină imposibilitatea finalizării tranzacţiei şi, prin urmare, anularea acesteia, datorită necesităţii acestora pentru prelucrarea comenzilor, livrarea produselor şi facturare.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: numele şi adresa de livrare vor fi menţionate pe colete, fiind accesibile doar lucrătorilor din cadrul Poştei Române sau serviciilor de curierat, după caz.

Clientul are dreptul de a menţiona, în procesul de inregistrare, dacă doreşte să primească informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele sau promoţiile oferite de LaPatruAce.ro, prin SC Macranda SRL. Dacă doreşte să fie notificat, clientul va bifa căsuţa din secţiunea Newsletter, în procesul de înregistrare.
Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale, care îl privesc şi să solicitaţe ştergerea datelor sale. Pentru exercitarea acestor drepturi, va solicita ştergerea datelor administratorului siteului. De asemenea, clientului îi este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.
SC Macranda SRL nu va folosi datele clienţilor decât în scopurile enumerate mai sus. Pentru protecţia identităţii clienţilor, SC Macranda SRL nu va divulga nimănui datele clienţilor săi.

Este necesară autentificarea de fiecare dată când se doreşte cumpărarea de pe acest site. Nu este necesară autentificarea pentru a studia oferta de produse; orice utilizator poate face acest lucru fără vreo restricţie. Autentificarea este însă obligatorie pentru lansarea unei comenzi. Înregistrarea se face din meniul Creati un cont.
Autentificarea utilizatorilor înregistraţi se face din pagina Contul utilizatorului, pe baza unei parole.

LaPatruAce.ro roagă clienţii  să completeze cu atenţie toate rubricile, pentru că datele eronate pot crea probleme în onorarea comenzilor. Anumite rubrici trebuie completate în mod obligatoriu.

Rubricile sunt marcate distinct. Adresa de e-mail este  va fi utilizată pentru autentificare, aşadar nu este posibilă înregistrarea a doi utilizatori cu aceeaşi adresă de e-mail. Dacă înregistrarea este refuzată cu un mesaj explicativ, ce acuză o adresă e-mail eronată sau duplicată, este necesară anunţarea administraţiei printr-un  email explicit.

Ştergerea contului sau Modificarea datelor din cont

Modificarea datelor personale introduse în procesul de înregistrare se poate face după procesul de autentificare, din meniul Contul meu. Dacă se doreşte ştergerea contului de pe server, clientul este rugat să solicite aceasta printr-un email.

Legislaţia română din domeniul comerţului electronic

 • Legea comerţului electronic - 365/2002
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
 • Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking
 • Legea semnăturii electronice - 429 / 2001
 • Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000;
 • Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
 • Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
 • Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003
Your Account
Your Email Address
Your Password
  
Cos Cumparaturi mai mult
0 produse
Comentarii mai mult
Set cravata, butoni si batista roz cu alb floral
Am primit setul roz,este foarte frumos,si foarte bine lucrat ..
4 din 5 Stele!
Languages
Romanian
ï»ż